Wednesday, June 13, 2007

Lecture #4: Οι τελευταίοι ορισμοί προτού περάσουμε στα βαριά θέματα:

Εφαψιστική προσβολή: Είναι η προσβολή που χρησιμοποιεί κάποιος αστειευόμενος όταν σε συζήτηση παρέας θέλει να τραβήξει το ενδιαφέρον του θηλυκού στόχου παίζοντας το όμως αδιάφορος για εκείνη. Αυτή (αν δεν προσβληθεί-μην το χοντρύνετε με ατάκα του τύπου « Πω πω το στήθος σου πρέπει να ζυγίζει όσο το 6χρονο ανιψάκι μου») σίγουρα θα ενεργοποιηθεί καθότι οι γυναίκες τρελαίνονται όταν δεν δείχνεις ενδιαφέρον. Αν κάτι τους αρέσει είναι να μιλάς για αυτές. Οι γυναίκες ναρκισίζονται, και όταν ναρκισίζονται ανεβάζεις το “cache” σου.

Ε.Β.Ε.= Εφαψιστικός Βαθμός Επιτυχίας: Είναι τα εκατομύρια σημάδια που μπορεί να λάβεις όταν το attack σου είναι επιτυχές. Από ένα χαμόγελο, ένα χάδι ή ανταπόκριση σε μία εφαψιστική προσβολή.

Τ.Α.Κ.= Ταλαίπωροι Αποτυχημένοι Κάγκουρες: Είναι οι τύποι που για άλλη μια βραδιά απέτυχαν και θα γυρίσουν σπίτι στην αγαπημένη τους τσόντα. Όταν εσύ είσαι ο μόνος που έχει καταφέρει να μείνει με τις ωραίες του bar/club/gym οι ΤΑΚ δρουν με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Α) σε κοιτούν με φθόνο, σχεδόν μίσος και κάθε φορά που τα βλέμματα σας συναντώνται νομίζεις ότι θα σου επιτεθούν

Β) σου κλείνουν το μάτι και γνέφουν με τον αντίχειρα ψηλά (σαν να λένε μπράβο-you are the man-κωλόφαρδε κτλ κτλ). Σε αυτή την περίπτωση προσοχή, αν το θηλυκό αντιληφθεί την μεταξύ σας φιλοφρόνηση θα χάσεις αρκετούς ΕΒΕ.

Φιλενάδας: Παρόμοιος ταλαίπωρος τύπος κάγκουρα με τον καληνυχτάκια μόνο που καταλήγει να κάνει συστηματικά παρέα με το θυληκό και όσο και αν θέλει την ρίξει για αυτήν είναι «απλά φίλος». Πακέτο μαζί με την παρέα έρχεται και το υποκοριστικό στην προσφώνησή σου και από Γιάννης ή Μήτσος είσαι απλά ο Γιαννάκης, το καλό παιδί.

1 comment:

Anonymous said...

Φιλε εισαι παλικαρι...Καλα και γαμω τα γελια το blogακι σου...Keep up...Γουσταρουμε...χαχαχα